• Nieuw

X-Sense Rookmelder WiFi Connected

Referentie:

€ 41,75
€ 41,75 incl. BTW
€ 34,50 excl. BTW
Inclusief belasting

Deze met Wifi koppelbare rookmelder is ideaal voor allerlei soorten omgevingen zoals kantoren en woningen.

De Wifi koppel functie biedt als twee grootste voordelen: dat het een melding stuurt naar de telefoon bij alarm en het alarm is simpel uit te zetten via de telefoon

Aantal

Deze zeer fraai vormgegeven X-Sense rookmelder XS01-WT is een zgn. slimme melder voor je Smart Home. Deze slimme melder kun je aansluiten op je Wifi en geeft een push-bericht op je telefoon als de melder alarm geeft.

 

Aansluiten op Smart Home
De XS01-WT werkt met Tuya Smart Home systeem. Je kunt deze direct op je eenvoudig Wifi aansluiten met de gratis Smart Life of Tuya app (beschikbaar voor Android en iPhone). Deze melder heeft ook een zelfcontrole functie. Daarmee test de melder periodiek of de Wifi-verbinding en de batterij nog goed zijn. De XS01-WT heeft een vervangbare lithium batterij.

  • Geeft direct pushbericht op telefoon bij alarm

  • Alarm uitzetten met telefoon

 

LET OP: deze melder is niet onderling draadloos koppelbaar aan andere XS01-WT rookmelders (zoals bij de XS01-WX2). Deze melder is alleen te koppelen aan een wifi netwerk. Als je Wifi wegvalt of een storing heeft zal deze rookmelder wel alarm geven, maar geen bericht naar je telefoon sturen. De melder werkt niet op 5G.

 

Groot bereik, klein formaat
Deze rookmelder heeft een zeer groot meetbereik en is zeer klein van formaat (Ø 78mm). Daarmee kan deze rookmelder overal onopvallend worden geïnstalleerd en geeft hij een uiterst professionele uitstraling.

 

Eenvoudige monteren

Monteer deze mini rookmelder eenvoudig en moeiteloos op een muur of plafond met de meegeleverde schroeven en pluggen. Met de zelfinspectie modus van 24 uur wordt de melder onmiddellijk na de juiste installatie geactiveerd. Naast een NEN 14604 is deze rookmelder zelfs goedgekeurd door het Duitse kwaliteitsinstituut TÜV.

Kortom de XS01-WT is een kwalitatieve, mooie en zeer professionele slimme rookmelder.

Specificaties:

Soort:
 Standalone met WiFi

Batterij: CR123A (vervangbaar)

Type Sensor: Optisch

Niveau Alarm: ≥ 85 dB op 3 meter afstand

Veiligheidsstandaard: EN14604

Garantie: 5 jaar

Extra: WiFi melder met gratis smartphone applicatie

Montage: Bodemplaat met schroeven

Diameter: 78mm

Hoogte: 48mm

 

 

Specifieke referentie

4 andere producten in de zelfde categorie: