• Nieuw

Rookmelderset X-Sense XS01-W2

Referentie:

€ 72,48
€ 72,48 incl. BTW
€ 59,90 excl. BTW
Inclusief belasting

Draadloos koppelbare rookmelders geleverd per twee stuks. De rookmelders staan in contact waardoor er op beide rookmelders tegelijk een alarm afgaat, dit zorgt voor een maximale beveiliging.

Aantal

Productinformatie

Deze mooie X-Sense rookmelderset XS01-Wx2 bestaat uit 2 stuks draadloos koppelbare rookmelders. Hiermee beveilig je jouw omgeving maximaal, want als er nu één alarm geeft omdat er rook of brand is, gaat de ander ook direct af. Deze rookmelders hebben een batterij die 10 jaar mee gaat, dus geen vervelende piepjes meer om de zoveel tijd.

Groot bereik, klein formaat
Deze X-Sense rookmelders hebben een zeer groot meetbereik t.o.v. andere rookmelders en zijn daarmee geschikt voor kleine en grote (slaap)kamers, vertrekken of kantoorruimtes. Deze melders zijn daarnaast van een zeer klein formaat (Ø 78mm), waardoor je deze overal onopvallend kunt ophangen. Ze hebben een mooi en professioneel design.

Eenvoudig koppelen en monteren
Het draadloos koppelen van deze rookmelders is echt heel eenvoudig. Je drukt simpelweg 2x op de knop van 1 melder en daarna 1x op de knop van de andere melder en ze zijn al gekoppeld. De XS01-W is draadloos uit te breiden tot in totaal 24 stuks XS01-W rookmelders. Monteer deze compacte rookmelders eenvoudig tegen het plafond met de meegeleverde montagemateriaal (of nog gemakkelijker en zónder gaten te boren met de optionele magnetische montagesets).

Zelfinspectie en keurmerken
Met de extra zelfinspectiemodus van 24 uur worden deze melder onmiddellijk na de juiste installatie geactiveerd. 
Naast een NEN 14604 hebben deze rookmelders zelfs het prestigieus Duitse TÜV kwaliteitscertificaat. Deze set wordt geleverd met een uitgebreide Nederlandse handleiding.

Kortom, de XS01-W2 geven maximale veiligheid en zijn kwalitatieve, mooie en professionele mini-rookmelders met een 10 jaar batterij.

Specifieke referentie

16 andere producten in de zelfde categorie: