• Nieuw
3M Speedglas 100 laskap met lasfilter 100V 3M Speedglas 100 laskap met lasfilter 100V

3M Speedglas 100 laskap met lasfilter 100V

Referentie: 3M751120

€ 205,14
€ 205,14 incl. BTW
€ 169,54 excl. BTW
Inclusief belasting

Speedglas lashelm 100 met variabel getinte, automatisch donkerkleurende lasfilter.

Variabele donkere tint 8-12 (100-V). Meest aanbevolen voor MMA, MIG/MAG en TIG-lassen (>20 A) en slijpen.

Aantal

Kan worden vergrendeld in de lichte tint, bijv. tijdens slijpen. Vertragingsfunctie om openingstijd van donker naar licht in te stellen. Drie gevoeligheidsniveaus. Hoofdsteun met soepele vergrendeling voor precieze bevestiging. Compatibel met de meeste 3M wegwerpbare ademhalingsbescherming tegen lasdeeltjes.

3M™ SPEEDGLAS™ Laskappen bieden u een grote mate van veiligheid. Bent u actief in de carrosseriebouw, staalbouw, scheepsbouw, bankwerkerij, installatiebouw of andere takken van metaalbewerking?

Dan is een 3M™ SPEEDGLAS™ Laskap de beste bescherming voor uw hoofd, ogen, gelaat, ademhaling en oren. Bovendien is het een zeer gebruiksvriendelijk systeem.

Bij de 3M™ SPEEDGLAS™ laskappen kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid kappen, zoals bijv. een Flip-up laskap, een laskap met veiligheidshelm en de laskappen met diverse mogelijkheden voor ademhalingssystemen. De ADF filters (automatisch donkerkleurend) zorgen voor een zeer helder zicht en met het juiste type filter bij het Adflo-ademhalingssysteem, wordt u op effectieve wijze beschermd tegen zowel stofdeeltjes als gassen, allemaal in één systeem.

3M751120

Specifieke referentie

Gerelateerde producten

7 andere producten in de zelfde categorie: