• Nieuw

ECOFEX spraybrandblusser 750ml 5A / 21B / 5F –10

Referentie: 014.1075

€ 28,74
€ 28,74 incl. BTW
€ 23,75 excl. BTW
Inclusief belasting

Deze Ecofex spraybrandblusser heeft een uitstekende bluscapaciteit en – resultaat. Deze brandblusser is ideaal voor het blussen van diverse branden in huis, keuken, garage.

Aantal

Het innovatieve sproeisysteem maakt het mogelijk om op veilige blusafstand van minimaal 3 meter te blijven t.o.v. de vuurhaard.

Deze spraybrandblusser van Ecofex is van zeer hoogwaardige kwaliteit, deze is getest en gecertificeerd conform EN-3. De hoogwaardige blusstof heeft een lange levensduur. De romp van brandblussers zijn weerbestendig en slagvast welke met een milieuvriendelijke polyesterhars-lak zijn gecoat.

 

Ze zijn voorzien van een speciale nozzle waarmee je doelgericht kunt blussen. Een handzaam knijpventiel met afzonderlijk gekleurde bedieningselementen. Snel inzetbaar door eenvoudige bediening.

 

Deze spraybrandblusser is zeer onderhoudsvriendelijk, eenvoudig en makkelijk in onderhoud met standaard onderdelen, geschikt voor diverse typen blussers. Deze schuimbrandblusser is eenvoudig te traceren door het batchnummer.

 

 

Rating:

 

5A/21B/5F

 

 

Rijkstype keurnummer:

 

2637

 

 

Temperatuur bereik:

 

-10°C tot +60°C

 

014.1075

Specifieke referentie

2 andere producten in de zelfde categorie: